Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Участь студентів-екологів у прес-конференції

8 липня 2021р. студентка кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Бараннік Світлана взяла участь у прес-конференції «ЕКО освіта Дніпра 2021. Результати. Світові ЕКО тренди».

В травні 2021 року доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Олена Борисовська пройшла чотири тижневий короткий курс з біомімікрії.

Біомімікрія описує процес вивчення та імітації стратегій, що спостерігаються в природі, для розв'язання проблем людства. По суті, природа вже знайшла рішення всіх викликів, з якими ми стикаємось.

Вітаємо аспіранта кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища - Сергія Красовського з успішною здачею міжнародного іспиту APTIS з визначення рівня володіння англійською мовою.

Сергій продемонстрував рівень В2 за всіма складовими тесту.

Вітаємо із захистом наших магістрів-науковців!

26 травня 2021 року на кафедрі екології та технологій захисту навколишнього середовища відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів, які навчалися за освітньо-науковою програмою «Ресурсозбереження в гірничо-металургійному комплексі» з спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

26 травня 2021 року студенти та аспіранти Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» долучилися до проведення заходу АКВА-ПЛОГІНГ НА КАЯКАХ

Наші студенти спільно з студентами інших університетів міста зібрали багато сміття та очистили територію Зеленого острову.

19 травня 2021 року студенти бакалаври та магістри спеціальностей «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» в рамках вивчення дисциплін «Громадська екологічна діяльність», «Проектний менеджмент в екології», а також «Оцінка випливу на довкілля» відвідали онлайн практичний семінар «Екологічна просвіта для студентів».

Захід був організований фахівцями Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА в рамках Тижня Відкритого уряду - 2021 за підтримки Ініціатива "Партнерство "Відкритий Уряд" в Україні - OGP Ukraine.

12 травня 2021 року аспірант кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Алевтина Муліна брала участь у семінарі «Європейські стандарти якості вищої освіти у контексті проходження міжнародної акредитації»

Співорганізаторами та учасниками заходу були Університет імені Альфреда Нобеля (Україна), Центральне агентство з оцінювання та акредитації ZEvA (Німеччина), Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (Україна).

Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» долучився до проведення заходу АКВА-ПЛОГІНГ НА КАЯКАХ, що присвячений прибиранню сміття з річки Дніпро, плаваючи на каяках, студентами вищих навчальних закладів міста.

Захід відбудеться 26 травня 2021 р. о 15:00.

«ЕКОосвіта Дніпра 2021: залучення молоді до екологічних проєктів місцевого самоврядування»

19 травня чотири команди студентів презентували назви організацій, логотип та скорочену назву, а також обґрунтували мету та напрями діяльності організації

«ЕКОосвіта Дніпра 2021: залучення молоді до екологічних проєктів місцевого самоврядування»

14 травня 2021 р. студенти та співробітники кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Артем Павличенко та Дмитро Кошка долучилися до заходу Екобранч SUSTAINABLE FASHION в BubaMara

Сучасна метеостанція на даху 10-го корпусу

У квітні 2021 року кафедрою Екології та ТЗНС для навчальних і науково-дослідних цілей було придбано метеостанцію MISOL WA-1091, з можливостями регулярної передачі даних за допомогою бездротового зв’язку.

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Артем Павличенко пройшов навчання для керівників експертних груп

Протягом 5-6 травня 2021 року разом із колегами та тренерами Агентства відбувалася продуктивна робота над професійними кейсами та новою формою підготовки результатів експертизи.

Сталий розвиток в індустріальній сфері

Професор кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Олександр Ковров, доцент Катерина Колесникова та аспіранти Kyrylo Zvoryhin Кирило Зворигін та Krasovskyi Serhii Сергій Красовський брали участь у Х Зимовій школі «Сталий розвиток в індустріальній сфері», яку провів Бранденбурзький технічний університет Коттбус-Зенфтенберг - БТУ (Німеччина) за підтримки Німецької служби академічних обмінів - DAAD.

Участь у конференції International Scientific and Practical Conference «Science, Engineering and Technologies: Current Issues and Research»

Доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Кулікова Д.В. брала дистанційну участь у конференції International Scientific and Practical Conference «Science, Engineering and Technologies: Current Issues and Research» (Prague, the Czech Republic, 12-13 March, 2021).

ВІТАЄМО ШАНОВНОГО ПРОФЕСОРА КОЛЕСНИКА ВАЛЕРІЯ ЄВГЕНОВИЧА З НАГОДИ      75-ЛІТНЬОГО ЮВІЛЕЮ!

КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ ЕКОЛОГІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ЗАХИСТУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НТУ «ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ЩИРО ВІТАЄ ШАНОВНОГО ПРОФЕСОРА КОЛЕСНИКА ВАЛЕРІЯ ЄВГЕНОВИЧА З НАГОДИ 75-ЛІТНЬОГО ЮВІЛЕЮ!

Комплексна програма екологічної безпеки та впровадження сталого розвитку м. Дніпра

21 січня 2021 року у Дніпрі презентували проєкт «Комплексної програми екологічної безпеки та впровадження сталого розвитку м. Дніпра на 2021-2025 рр», яка передбачає як глобальні заходи за участю великих промислових підприємств міста, так і локальні, як-от боротьба із підтопленнями на окремих вулицях.

Вітаємо Богдана Шеліпова - студента кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища, який навчається на освітній програмі "Біологія" з перемогою на дистанції 200 м вільним стилем на Чемпіонаті України з плавання

Вітаємо Богдана Шеліпова - студента кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища, який навчається на освітній програмі "Біологія" з перемогою на дистанції 200 м вільним стилем на Чемпіонаті України з плавання, який проходив 2-6 грудня на базі СК "Метеор".

Оцінка стану малих річок

18 грудня 2020 р. представник кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Юрій Бучавий спільно з представниками департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради брав участь у обстеженні та відборі проб з р. Гнилокіш.

Відбулась робота секції 10 «Екологічні проблеми регіону»

27 листопада 2020 року на кафедрі екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» відбулась робота секції 10 «Екологічні проблеми регіону» ВОСЬМОЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «МОЛОДЬ: НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ».

Обстеженні та відбор проб води із технічних відстійників підприємств

12 листопада 2020 р. представник кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Юрій Бучавий спільно з представниками департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради брав участь у обстеженні та відборі проб води із технічних відстійників підприємств у селищі Краснопілля.

Міжнародний день чистих берегів

Студенти та співробітники Навчально-наукового інституту природокористування НТУ "Дніпровська політехніка" долучилися до Міжнародного дня чистих берегів.

Вітаємо з нагородою!

Завідувача кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», доктора технічних наук, професора - Артема Павличенка за визначні заслуги у підготовці фахівців для України, сумлінну працю та особистий творчий внесок у розвиток та зміцнення авторитету університету нагороджено Почесним Дипломом.

Виступ професора Павличенко А.В. у програмі «Тема дня» зі Світланою Угнівенко у студії UA:Українське радіо Дніпро 87,5 fm

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», доктор технічних наук, професор - Артем Павличенко в програмі «Тема дня» з Світланою Угнівенко у студії UA:Українське радіо Дніпро 87,5 fm обговорили, які небезпечні речовини містяться у воді з крану та яким чином можна покращити якість питної води у м. Дніпро.

Навчальний рік:
2023-2024 |2022-2023 | 2021-2022 | 2020-2021 |2019-2020 | 2018-2019 | 2017-2018 | 2016-2017 | 2015-2016 | 2014-2015 | 2013-2014 | 2012-2013 | 2011-2012


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт