Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

12 травня 2021 року аспірант кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Алевтина Муліна брала участь у семінарі «Європейські стандарти якості вищої освіти у контексті проходження міжнародної акредитації»!

Співорганізаторами та учасниками заходу були Університет імені Альфреда Нобеля (Україна), Центральне агентство з оцінювання та акредитації ZEvA (Німеччина), Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (Україна).

Мета семінару – сприяння інтеграції системи вищої освіти України в Європейський освітній простір, обмін досвідом провідних закладів вищої освіти заради удосконалення внутрішніх систем забезпечення якості.

Під час семінару обговорювався широкий спектр питань як з позиції акредитаційних агентств, так і закладів вищої освіти.

За результатами проходження семінару Алевтина Муліна отримала сертифікат, що підтверджує: оволодіння інформацією щодо важливості та удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти та проходження міжнародної акредитації; ознайомлення з основними складовими Європейських стандартів якості вищої освіти у контексті проходження міжнародної акредитації, а також ознайомлення з досвідом провідних ЗВО щодо удосконалення внутрішніх систем забезпечення якості та проходження міжнародної акредитації.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт