Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

14 травня 2021 р. студенти та співробітники кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Артем Павличенко та Дмитро Кошка долучилися до заходу Екобранч SUSTAINABLE FASHION в BubaMara, який проводився рамках освітнього проєкту «ЕКОосвіта Дніпра 2021: залучення молоді до екологічних проєктів місцевого самоврядування», що реалізується громадським об’єднанням «Асамблея культурного обміну України» за підтримки департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради, та департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради.

Під час виступу Олег Семенко – директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, відмітив важливість дотримання екологічності у всьому – способі життя, мисленні, поведінці, одягу. Звернув увагу на потребу залучення студентської молоді в екологічні програми.

Екологічний підхід до виробництва та споживання одягу та взуття є необхідною умовою для збереження навколишнього середовища. Свідома мода, стійке виробництво та текстильна переробка є перспективами розвитку української fashion-індустрії, зазначили організатори Екобранчу – Ганна Жихарева-Толстік та Олена Рожко.

Спікери акцентували увагу на екотрендах сучасної моди – використання при виготовленні одягу та взуття матеріалів, що потребують мінімум природних ресурсів, екоматеріалів для пакування, що підлягають подальшої обробки. Також визначили головний принцип стійкого бізнесу – екологічне ставлення до споживачів, партнерів та конкурентів.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт