Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри

Вітаємо завідувача кафедри Артема Павличенка з Почесною грамотою Голови Дніпропетровської обласної ради!

За вагомий особистий внесок у справу охорони та збереження навколишнього природного середовища, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища візначено Почесною грамотою Голови Дніпропетровської обласної ради.

Участь співробітників у круглому столі «Проблемні питання: екологія міста та регіону»

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ «Дніпровська політехніка» - Артем Павличенко, доцент кафедри Юрій Бучавий та аспірантки Алевтина Муліна та Тетяна Лампіка брали участь у круглому столі «Проблемні питання: екологія міста та регіону», який відбувся в місті Дніпрі 13 березня 2020 р.

Навколишнє середовище та промисловість: пошук консенсусу

Доцент кафедри – Юрій Бучавий та старший викладач – Дмитро Кошка брали участь у роботі круглого стола на тему: "Навколишнє середовище та промисловість: пошук консенсусу", що проходив 5 березня 2020 року в приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Участь магістрі у Міжнародній програмі академічної мобільності «Erasmus+»

Магістрантка кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ «Дніпровська політехніка» Тетяна Сорока за спеціальністю 101 «Екологія» взяла участь у Міжнародній програмі академічної мобільності «Erasmus+» в Університеті Кобленц-Ландау

Зустріч з представниками департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради

25 лютого 2020 р. у івент-центрі «CoLibry» відбулася зустріч представників департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради зі студентами та співробітниками НТУ «Дніпровська політехніка».

Ще одне привітання з черговою перемогою!

Вітаємо наукових керівників Нечая Андрія, учня 11 класу Комунального закладу освіти «Фінансово-економічний ліцей наукового спрямування при Університеті митної справи та фінансів» Дніпровської міської ради, Клімкіну І.І., доцента кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» та Задесенець А.О., вчителя вищої категорії, вчителя-методиста комунального закладу освіти «Фінансово-економічний ліцей наукового спрямування при Університеті митної справи та фінансів» Дніпровської міської ради.

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо наукових керівників Лісецької Марини Олегівни, учениці 10 класу Павлоградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9, завідувача кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» – Павличенка Артема Володимировича та вчителя хімії та біології Павлоградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 – Ярошенко Світлану Володимирівну.

Вітаємо доцента кафедри - Дар’ю Кулікову

Вітаємо доцента кафедри - Дар’ю Кулікову з присвоєнням вченого звання доцента кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища!

Cтажування та підвищення кваліфікації у м. Фрайберг (ФНР) у ТУ «ФГА».

З 27 січня по 27 лютого 2020 року співробітники кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища - проф. Ковров О.С. та доц. Клімкіна І.І., аспірант кафедри Зворигін К. та випускник кафедри Красовський С. (183-18м), проходять стажування та підвищення кваліфікації у м. Фрайберг (ФНР) у ТУ «ФГА».

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», доктор технічних наук, професор - Артем Павличенко в програмі «Тема дня» з Світланою Угнівенко

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», доктор технічних наук, професор - Артем Павличенко в програмі «Тема дня» з Світланою Угнівенко у студії UA:Українське радіо Дніпро 87,5 fm обговорили, як впливає на рівень забрудненості повітря Дніпра використання шпал, гумових шин та сміття для опалення осель.

ЕКОПРОМОУШН студентів 1 курсу

Студенти кафедри ЕТЗНС вже на початку свого навчання мають можливість проявляти ініціативи у напрямку формування екологічного мислення та розвитку екологічної свідомості.

Вітаємо з нагородою!

Вітаємо завідувача кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Артема Павличенка та доцента кафедри Дар’ю Кулікову, яких нагороджено Грамотою департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації за підготовку переможців обласного етапу Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України»

Що впливає на рівень забрудненості повітря Дніпра та що можна зробити для поліпшення ситуації?

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного Технічного Університету «Дніпровська політехніка», доктор технічних наук, професор - Артем Павличенко в програмі «Тема дня» з Малвіною Карпенко на Українському радіо обговорили, що впливає на рівень забрудненості повітря Дніпра та що можна зробити для поліпшення ситуації.

Установча сесія для слухачів Малої академії наук України

26 жовтня на кафедрі екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ «Дніпровська політехніка» відбулась осіння установча сесія для слухачів відділення «Екології та аграрних наук» секцій «Екологія» та «Охорона довкілля та раціональне природокористування» Дніпропетровського відділення Малої академії наук України.

Лекція від провідного фахівця-еколога

30 вересня на кафедрі екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ «Дніпровська політехніка» Ольга Мартинюк – провідний фахівець (еколог) департаменту з охорони праці АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» провела лекцію для студентів першого курсу спеціальностей «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища» та «Біологія» в межах дисципліни «Введення в спеціальність».

Навчальний рік:
2023-2024 |2022-2023 | 2021-2022 | 2020-2021 |2019-2020 | 2018-2019 | 2017-2018 | 2016-2017 | 2015-2016 | 2014-2015 | 2013-2014 | 2012-2013 | 2011-2012


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт