Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища НТУ «Дніпровська політехніка» - Артем Павличенко, доцент кафедри Юрій Бучавий та аспірантки Алевтина Муліна та Тетяна Лампіка брали участь у круглому столі «Проблемні питання: екологія міста та регіону», який відбувся в місті Дніпрі 13 березня 2020 р. Захід проходив у залі президії Дніпропетровської обласної ради, організаторами виступили громадське об’єднання «Команда Дніпра» за сприянням Дніпропетровської облради.

В першій частині круглого столу відбулось обговорення п’яти доповідей щодо екологічних проблем нашого регіону.

Артем Павличенко виступив з доповіддю «Основні науково-технічні задачі з розбудови системи регіонального моніторингу атмосферного повітря до 2025 року».

Після завершення доповідей відбулись воркшопи за участю представників громадськості, влади та фахівців. 

В результаті участі в заході визначено актуальні екологічні та природоохоронні задачі регіону, які будуть враховані під час перегляду та оновлення змісту освітніх програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища», а також навчальних дисциплін «Моніторинг довкілля», «Оцінка впливу на довкілля», «Екологічна безпека» та інших, що викладаються на кафедрі. Крім того, розглянуті питання будуть враховані в дисертаційних дослідження наших аспірантів.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт