Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Студенти кафедри ЕТЗНС вже на початку свого навчання мають можливість проявляти ініціативи у напрямку формування екологічного мислення та розвитку екологічної свідомості.

Яскравим прикладом професійно-емоційного завзяття є хендмейд-роботи студентів-екологів гр. 101-19-1 та 101-19ск-1 (Гредасова А. О. Пермякова Л. Е. Гордіна К. В. Ільчишен Л. О. Кайдаш І. Р. Коваленко А. І. Лісковська С. О. Мізіна К. Г. Панафутіна М. Ю. Швецов А. О. Шелест М. В. Абакумов В. В.), які неординарно підійшли до ідеї просування екологічного знання в «маси». 

Метою такого роду еколого-просвітницької діяльності студентів спеціальності 101 Екологія є бажання сформувати у людей свідоме сприйняття навколишнього середовища, переконати в необхідності дбайливого ставлення до природи, розумного використання її багатств, розуміння важливості екологічної освіти для теперішнього і майбутніх поколінь.

Важливо відмітити, що використання таких виробів у щоденному побуті дійсно викликає інтерес оточуючих. Так, сумки з екологічною символікою користуються попитом відповідно до умов сьогодення, а футболки з закликами до збереження природи змушують людей замислитися о проблемах довкілля. До того ж, створена своїми руками річ завжди викликає захоплення і гордість, а змістовне її наповнення буде постійно нагадувати про відповідальність за майбутню професію.

Усіх небайдужих запрошуємо приєднатися до наших лав екоентузіастів!!! 

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт