Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Завідувач кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Артем Павличенко пройшов навчання для керівників експертних груп, яке організувало Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. Тренінг відбувся 05-06 травня 2021 року в онлайн форматі на платформі ZOOM.

Протягом 5-6 травня 2021 року разом із колегами та тренерами Агентства відбувалася продуктивна робота над професійними кейсами та новою формою підготовки результатів експертизи. Тренінг дозволив: підвищити кваліфікацію експерта та краще зрозуміти роль та відповідальність керівника експертної групи; навчитися користуватися формою підготовки результатів експертизи (ПРЕ) для організації роботи під час проведення акредитаційної експертизи та оптимізації роботи з написання звіту про результати акредитаційної експертизи; зрозуміти, що таке якісний звіт та якими є типові помилки звіту; обмінятися досвідом найбільших викликів у роботі керівника експертної групи.

Після успішного проходження навчання Артем Павличенко отримав сертифікат Національного агентства про підвищення кваліфікації в розмірі одного кредиту ЄКТС (30 годин).

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт