Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

В травні 2021 року доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища – Олена Борисовська пройшла чотири тижневий короткий курс з біомікрії.

Біомімікрія описує процес вивчення та імітації стратегій, що спостерігаються в природі, для розв'язання проблем людства. По суті, природа вже знайшла рішення всіх викликів, з якими ми стикаємось.

Співорганізаторами курсу є Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН і Інститут біомімікрії (США), у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, бізнес-інкубатором Ukrainian Future Національного центру «Малої академії наук України», Національним університетом "Києво-Могилянська Академія», БО «БФ «Фонд захисту біорізноманіття України», ГО «Плато», ГО «Тарілка», ГО «Інноваційний університет», ТОВ «Синхропростір», агенцією змін Responsible Future, а також представниками бізнесу та університетів.

Отриманні під час проходження курсу знання будуть використовуватися для покращення навчальних дисциплін «Утилізація та рециклінг відходів», «Екологічна безпека», а також під час підготовки здобувачами кваліфікаційних робіт.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт