Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

19 травня 2021 року студенти бакалаври та магістри спеціальностей «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» в рамках вивчення дисциплін «Громадська екологічна діяльність», «Проектний менеджмент в екології», а також «Оцінка випливу на довкілля» відвідали онлайн практичний семінар «Екологічна просвіта для студентів».

Захід був організований фахівцями Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА в рамках Тижня Відкритого уряду - 2021 за підтримки Ініціатива "Партнерство "Відкритий Уряд" в Україні - OGP Ukraine.

Темою обговорення стала процедура оцінки впливу на довкілля, яка прийшла на заміну державній екологічній екпрертизі. ПроцедураОВДдає можливість суб’єктам господарювання попередньо оцінити ймовірний вплив на довкілля щодо діяльності, яку він планує проводити.

Головною метою семінару стало формування у майбутніх фахівців умінь та компетенцій для забезпечення застосування правових та організаційних засад оцінки впливу на довкілля, спрямованої на запобігання шкоди довкіллю, забезпечення екологічної безпеки, охорони довкілля, раціонального використання і відтворення природних ресурсів у процесі прийняття рішень щодо провадження господарської діяльності, яка може мати значний вплив на довкілля, з урахуванням державних, громадських і приватних інтересів.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт