Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

24-26 січня 2018 року на кафедрі екології та технологій захисту навколишнього середовища 14 магістрів та 3 спеціалісти за спеціальністю 101 «Екологія» успішно захистили свої дипломні роботи!

Студентами були виконані дипломні роботи, спрямовані на підвищення рівня екологічної безпеки підприємств гірничодобувної, металургійної, а також паливно-енергетичної галузі, шляхом удосконалення системи очистки стічних вод, газопилових викидів та утилізації промислових відходів.

Дипломні роботи виконані згідно напрямків наукових досліджень кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного гірничого університету відповідно до Постанови Верховної Ради України «Основні напрямки державної політики України в області охорони навколишнього середовища, використання природних ресурсів і забезпечення екологічної безпеки» №188/98-ВР від 05 березня 1998 р., Закону України Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 рокувід 21.12.2010 № 2818-VI та інших природоохоронних документів.

В результаті захисту студенти довели свою здатність виявляти та вирішувати нагальні екологічні проблеми промислових підприємств. Рішенням екзаменаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію «Еколог».

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт