Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


Вже традиційно на кафедрі екології проведено конкурс «Ландшафтний дизайн-2014». Конкурс відбувався у рамках практикуму з дисципліни «Ландшафтна Архітектура», під час якого студенти представляють власні проекти, створені за допомогою спеціалізованого пакету програмного забезпечення Realtime Landscaping Architect. Об’єктами проектів зазвичай виступають присадибні ділянки, парки й лісопаркові зони, а також міські пустирі та гірничі виробки що підлягають рекультивації.

Цього року студенти вирішили проявити фантазії та творчі здібності переважно при проектуванні присадибних ділянок. Оскільки кожна з представлених робот була по-своєму цікава та унікальна, журі надало перевагу проектам які дотримувалися якогось певного стилю та окрім естетичного вигляду виявились ще й вельми практичними. Таким чином, були відмічені окремі проекти за номінаціями.

У номінації «Японський сад» переможцем стала студентка групи ЕОг-12-1 Іванова Ольга, якій вдалося у своїй роботі передати атмосферу та філософію «країни висхідного сонця». У номінації «Колоніальний стиль» була віддана перевага проекту який цікаво презентувала студентка групи ЕОг-12-1 Щур Катерина. Студентка групи ЕОг-12-1 Бабанська Анастасія детально відтворила проект власної заміської ділянки та значно удосконалила його із використанням елементів садово-паркового дизайну за що і отримала перемогу в номінації «Реальний проект».

Результати конкурсу проектів «Ландшафтний дизайн-2014»

Приємно відмітити, що обрані проекти за якістю відтворювання наближаюся до професійних. Отже бажаємо переможцям натхнення та наснаги які так необхідні задля втілення своїх проектів у реальність!

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт