Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сьогодні своїм досвідом та професіоналізмом зі студентами спеціальності 091 Біологія та біохімія в рамках дисципліни «Вступ до спеціальності» поділився Євгеній МурдасовPhD-студент в Université catholique de Louvain, researcher (first-stage) за напрямком Biomedecine and Pharmaceutics у відділі Ендокринології, діабету та харчування, Брюсель, Бельгія. 

Найкраще, що може відкрити для себе викладач – це його учень та його успіхи! Дуже приємно було зустрітися, не зважаючи на кілометри та онлайн-спілкування. Євгеній провів неймовірний екскурс у світ біології, біохімії, науки, експерименту та розкрив всі таємниці успішної кар’єри науковця, поділився власними досягненнями та своїми фундаментальними дослідженнями в області діабету (дослідження зв’язку альфа-, бета- та дельта-клітин підшлункової залози).  

Женя поділився корисними лайфхаками для сучасних студентів, а саме «Що потрібно, щоб стати науковцем?». Це розуміння, що це тобі подобається і ти хочеш цим займатись; робота над своїм резюме, над собою, і не для когось, а тільки для себе; вивчення іноземної мови (мов); напрацьовування hard & soft skills (іноді саме адекватність і вміння спілкуватись визначають ваш успіх, а не 200 прочитаних книжок); отримання бази з обраної галузі досліджень та трохи витривалості та стресостійкості😊

Ключовий месендж від Євгенія для наших майбутніх зірочок-науковців студентів біологів - «Ніколи не зупиняйтеся, якщо у вас є ціль!» 








Дякуємо!!!! 

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт