Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Студент гр. 183м-23-1 ІП Маслак Анатолій взяв участь у ХІХ Міжнародному Форумі студентів і молодих вчених «Розширюючи обрії» та отримав диплом за III місце у секції «Німецька мова».

Студент гр. 183м-23н-1 ІП Степан Цимбал також  взяв участь у ХІХ Міжнародному Форумі студентів і молодих вчених «Розширюючи обрії» та отримав диплом за І місце у секції «Сучасні підходи до забезпечення сталості екології, землевпорядкування та використання природних ресурсів».

Міжнародний форум студентів та молодих вчених «Розширюючи обрії», організований кафедрою іноземних мов НТУ «ДП», проводиться з 2006 року. 

В рамках форуму "Дніпровська політехніка" гостинно вітає учасників з вищих навчальних закладів України, Польщі, Австрії, Німеччини, Кіпру та Йорданії. Кожного року наші географічні обрії розширюються.

Робочі мови Форуму: англійська, німецька, французька, польська, українська (для іноземних студентів).

За результатами роботи форуму публікується збірник тез доповідей учасників Міжнародного форуму студентів та молодих вчених "Розширюючи обрії»


Вітаємо Анатолія Маслака та Степана Цимбала зі здобуттям призових місць на ХІХ Міжнародному Форумі студентів і молодих вчених "Розширюючи обрії"! Це чудовий досягнення, що свідчить про ваші знання, наполегливість та талант. Бажаємо вам подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності, натхнення для нових досягнень та яскравих перемог!

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт