Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Аспірантка кафедри екології та ТЗНС Лідія Чеберячко пройшла тренінг "Культура ментального здоров’я. Які вигоди для керівників", що був організований редакцією журналу «Охорона праці», Європейське співтовариство з охорони праці (ESOSH).

Головною метою проєкту було сприяння зменшенню впливу війни на психічне здоров’я працівників та надання дієвих інструментів впровадження на підприємстві ефективної системи психосоціальної підтримки персоналу.

Тренерами були:

Дмитро Григоренко, регіональний менеджер з БЗР в Amazon (Велика Британія), співзасновник ESOSH, CMIOSH; 18 років досвіду в управлінні функцією БЗР, диплом із психології Oxford Learning College

Світлана Сокуренко, сертифікований експерт Європейського співтовариства з охорони праці (ESOSH); координатор групи законодавчих ініціатив та керування ментальним здоров’ям на роботі ESOSH (NEBOSH International General Certificate in Occupational Health and Safety; Certificate World Association for Positive and Transcultural Psychoterapy (WAPP); 25 років досвіду роботи у сфері охорони праці та 8 років – у сфері охорони здоров’я.

Програма вебінару:

• Як ментальне здоров’я впливає на робочий процес?

• Які вигоди має підвищення рівня ментального здоров’я?

• Стратегія лідерів для підвищення ментального благополуччя команди.

Вітаємо Лідію з успішним проходженням тренінгу "Культура ментального здоров’я. Які вигоди для керівників"! Бажаємо вам використовувати набуті знання та навички на шляху до успішної наукової кар'єри та особистого розвитку.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт