Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

За  підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD)  в рамках проекту «Establishment of German-Ukrainian University Network for Securing Successful Education in Ukrainian Universities in Time of War and Crisis» програми фінансування «Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis, 2022–2024» 22.02.2024 відбувся Онлайн-колоквіум «Ukraine digital: синергії взаємодії на шляху до відновлення».

У колоквіумі взяли участь студенти та аспіранти кафедри ЕТЗНС: Березняк Олена, Чеберячко Лідія, Мулін Владислав, Маліченко Валерій, Возіян Євген, Женгура Анатасія, Маслак Анатолій, а також доцент Матухно Олена Вікторівна.

Висловлюємо щиру подяку кожному з вас за активну участь у Онлайн-колоквіумі «Ukraine digital: синергії взаємодії на шляху до відновлення». Ваше завзяте ставлення та пристрасність внесли великий внесок у успішну реалізацію проекту, підтриманого Німецькою службою академічних обмінів (DAAD).

Ваша участь не тільки сприяла встановленню німецько-української мережі університетів, але й допомогла в розвитку та вдосконаленні освітніх ініціатив у часи війни та кризи. Спільно ми змогли створити важливий форум для обміну ідеями та практиками, спрямованими на підтримку академічного успіху в умовах викликів.

Дякуємо вам за вашу роботу, залученість та внесок у впровадження цього важливого проекту. Надіємося на подальшу плідну співпрацю та спільні зусилля на шляху до відновлення освіти в Україні.









Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт