Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Навіть в умовах воєнного стану Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища продовжує успішне міжнародне співробітництво з нашим надійним партнером – Технічним університетом «Фрайберзька гірнича академія».

У жовтні-листопаді поточного року в рамках освітнього проєкту DAAD «Еко-майнінг – розробка інтегрованої докторської програми з питань сталого розвитку гірничих регіонів» професор кафедри Олександр Ковров та доцент кафедри Ірина Клімкіна виконують наукові дослідження пов’язані з прикладними проблемами екології та поліпшення стану довкілля.

Біля корпусу Інституту біологічних наук ТУ «ФГА»

За підтримки професора Германа Хайльмайєра наші фахівці плідно працюють в екологічній лабораторії на базі Інституту біологічних наук ТУ «ФГА» у галузі фіторемедіації забруднених земель. Результати досліджень можуть бути використані для нагальних потреб біологічної рекультивації та відновлення забруднених та порушених військовими діями земель.

Доц. Клімкіна І.І. за відповідальною роботою щодо підготовки зразків ґрунту для хімічного аналізу на вміст важких металів

Проф. Ковров О.С. виконує досліди з вилуговування органічних речовин для виявлення біомеханічної структури рослинних зразків

В рамках професійного стажування заплановано проведення робочих зустрічей з професорами ТУ «ФГА» щодо підведення підсумків реалізації міжнародного проекту «ЕкоМайнінг» та розширення ділових контактів і співробітництва з НТУ «ДП» у сфері наукових досліджень та освіти.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт