Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

В межах дисциплін «Природоохоронні та ресурсозберігаючі технології» в рамках угоди з ДТЕК «Енерго» 15 квітня 2019 року менеджером відділу екології Дирекції з генерації електроенергії А. Брущенко був проведений семінар для студентів за освітньо-науковою програмою «Ресурсозбереження в гірничо-металургійному комплексі» на тему «Практичні підходи з управління водними ресурсами на генеруючих підприємствах ДТЕК ЕНЕРГО». Під час заходу студентів ознайомили з особливостями реалізації на підприємствах ПЕК системи екологічного аудиту, а також водоохоронних програм і технологій.

Тематика лекції виявилася досить актуальною та викликала жваве обговорення серед студентів, які ставили багато цікавих запитань та отримували ґрунтовні відповіді від доповідача, яка охоче ділилася своїми професійними знаннями.

Під час заходу студенти мали можливість ознайомитися з особливостями реалізації на підприємствах паливно-енергетичного комплексу системи екологічного аудиту, а також особливостями реалізації водоохоронних програм та технологій.

Студенти ставили спікеру багато запитань стосовно можливостей проходження практик та підготовки дипломних робіт на підприємствах «ДТЕК ЕНЕРГО».

Студенти подякували лектору за цікаву та професійну інформацію!

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт