Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Студенти-екологи та викладачі НТУ «Дніпровська політехніка» (Національний гірничий університет) брали участь у семінарі «Екологічна просвіта студентів», який проходив на базі Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації 6 квітня 2018 року.

Під час заходу перед студентами виступила МАЛЬЦЕВА Олена Володимирівна – заступник директора департаменту, начальник Управління дозвільної діяльності та економіки природокористування, яка охарактеризувала функції та особливості роботи департаменту. Також запросила випускників приймати участь у конкурсному відборі для подальшого працевлаштування в департамент.


ПОПОВИЧ Євгенія Сергіївна – начальник управління організаційної роботи, зв’язків з громадськістю та земельних відносин ознайомила студентів з особливостями та процедурою проведення оцінки впливу на довкілля планованої господарської діяльності.

Дякуємо організаторам за можливість ознайомитися з основними завданнями та функціями департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації.


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт