Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
Новини кафедри

Ландшафтно-екологічна практика студентів-екологів

Вже традиційно студенти-екологи під час проходження ландшафтно-екологічної практики ознайомилися з виробничою та природоохоронною діяльністю ТОВ "Рибальський гранітний кар’єр".

Перспективи навчання в Університеті Вітаутаса Великого (Литва)

Професор Саулюс Міцкевічюс зустрівся з студентами спеціальності 101 «Екологія» - потенційними слухачами магістерської програми «Інженерна екологія», під час якої ознайомив зі структурою і системою навчання в Університеті Вітаутаса Великого (Литва).

Участь у роботі журі ІХ Регіональної студентської науково-практичної конференції

В.о. завідувача кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища НГУ - Павличенко А.В. прийняв участь у роботі журі ІХ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Земля не нам належить – Ми Землі», що проходила 14 березня на базі Кам'янського державного енергетичного технікуму.

ВІТАЄМО З ЗАСЛУЖЕНОЮ НАГОРОДОЮ!

Колектив кафедри Вітає доктора технічних наук, професора Долгову Тетяну Іванівну з врученням їй найвищої нагороди Національного гірничого університету за наукові досягнення – МЕДАЛЛЮ «ІМ. О.М. ТЕРПИГОРЄВА».

Вітаємо наших випускників з успішним захистом дипломних робіт!

25 та 26 січня 7 магістрів та 8 спеціалістів успішно захистили свої дипломні роботи! В результаті захисту студенти довели свою здатність виявляти та вирішувати нагальні екологічні проблеми промислових підприємств. Рішенням екзаменаційної комісії магістрам присвоєно кваліфікацію "Еколог. Викладач ВНЗ", а спеціалістам - "Інженер з відтворення природних екосистем".

ВІТАЄМО! Артема Павличенка з успішним складанням іспиту та отриманням Сертифікату

В.о. завідувача кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища - Артема Павличенка з успішним складанням іспиту та отриманням Сертифікату за напрямом «Ризик-менеджмент.

Публікація про розробки наших співробтників в газеті "Днепр вечерний"

Нещодавно група вчених з усієї України отримала Державну премію України за унікальний проект «Розробка та впровадження технологій техногенної та екологічної безпеки вуглевидобувних регіонів при ліквідації гірничих підприємств України».

Участь делегації НГУ у 57 студентській науковій конференції Краківської гірничо-металургійної академії ім. С.Сташица.

Студентська делегація НГУ на чолі з доцентом кафедри екології Оленою Борисовською брала участь у 57 студентській науковій конференції Краківської гірничо-металургійнії академії ім. С.Сташица.

ВІТАЄМО НАШИХ СТУДЕНТІВ!!!

Студентка еколог Anna Gaytsuk стала переможцем оласного конкурсу Студент року 2016 у номінації "ВОЛОНТЕР РОКУ".

Враження студентів Камянецького енергетичного технікуму

Враження студентів Камянецького енергетичного технікуму, які виступили з цікавими доповідями на секції "Екологічні пролеми регіону", що проходила на кафедрі у грудні 2016 р. в рамках IV Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів, та молодих учених «Молодь: наука та інновації»

ВИЙШЛА З ДРУКУ ЕКОЛОГІЧНА МОНОГРАФІЯ

Співробітниками кафедри надруковано монографію: Способи і засоби підвищення екологічної безпеки скиду шахтних вод в поверхневі водойми

Привітання від Ректора

Ректор НГУ, академік НАН України Г.Г. Півняк привітав лауреатів Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 року Бузила В.І. та Павличенка А.В. в стінах рідного вишу.

В.о. завідувача кафедри - Павличенко А.В. прийняв участь у роботі журі X обласної науково-методичної конференції ЕКОЛОГІЯ. ХІМІЯ. ОСВІТА.

Конференція проходила 23 листопада 2016 р. на базі ДВНЗ «Дніпропетровський політехнічний коледж». Участь у ній прийняли 55 викладачів екології та хімії з 37 ВНЗ міста та області.

Доценту кафедри екології - Павличенку Артему присуджено Державну премію України

Доценту кафедри екології - Павличенку Артему присуджено Державну премію України в галузі науки і техніки за розробку та впровадження технологій забезпечення техногенної та екологічної безпеки вугледобувних регіонів при ліквідації гірничих підприємств України.

Основи екологічного аудиту в польових умовах

Наші студенти опановують основи екологічного аудиту в польових умовах

Магістри екологи вивчають рівень засолення грунтів

Лабораторія "Біомайнингу" кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища...

Стажування студентів у ТУ «Фрайбезька гірнича академія»

Стажування студентів у ТУ «Фрайбезька гірнича академія» (Німеччина) в рамках освітнього проекту Біомайнинг Впродовж трьох років 15 наших студентів пройшли одно- та двухмісячне стажування!

НГУ і ТУ «Фрайберзька гірнича академія»: новий етап співробітництва

Доцент кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного гірничого університету Ірина Клімкіна займається актуальними для світу й України питаннями біотехнологій і біомайнінгу.

Навчальний рік:
2023-2024 |2022-2023 | 2021-2022 | 2020-2021 |2019-2020 | 2018-2019 | 2017-2018 | 2016-2017 | 2015-2016 | 2014-2015 | 2013-2014 | 2012-2013 | 2011-2012


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт