Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Доцент кафедри – Юрій Бучавий та старший викладач – Дмитро Кошка брали участь у роботі круглого стола на тему: Навколишнє середовище та промисловість: пошук консенсусу, що проходив 5 березня 2020 року в приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Захід був організований представниками органів влади, керівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації, офіційних представників посольства Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні. Під час круглого столу топ-менеджери великих заводів та фабрик які працюють у галузі видобування та суміжних галузях, представники екологічних громадських організацій, активісти, науковці, незалежні експерти, представники донорських організацій, співробітники національної ініціативи прозорості добувної галузі обговорили результати реалізації комплексної програми екологічної безпеки та запобіганню змінам клімату. Найбільші промислові підприємства гірничодобувної галузі окреслили основні напрями мінімізації негативного впливу на навколишнє середовище.

Матеріали та презентації доповідей круглого столу будуть використовуватись при викладанні  навчальних дисциплін "Оцінка впливу на довкілля" та "Моніторинг довкілля".

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт