Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

В межах дисциплін «Проектний менеджмент в екології» і «Природоохоронні та ресурсозберігаючі технології» була залучена головний еколог ДП НВО «Павлоградський хімічний завод» Т.Ф. Холоденко, яка провела ряд лекційно-практичних занять стосовно особливостей природоохоронної діяльності, процедур отримання дозвільної документації, а також ресурсозберігаючих технологій, що реалізовані на заводі. Були окресленні особливості розробки інноваційних екологічних проектів та охарактеризована екологічна ефективність їх реалізації на гірничодобувних підприємствах регіону і країни в цілому.

Лекція стосувалася особливостей природоохоронної діяльності ДП НВО «Павлоградський хімічний завод», процедур отримання дозвільної документації, а також ресурсозберігаючих технологій, що впроваджуються на підприємстві. Тетяна Фердинандівна звернула увагу на те, що їх підприємство постійно впроваджує інноваційні природоохоронні технології і це дозволяє суттєво зменшувати вплив на навколишнє середовище.

Тематика лекції виявилася досить актуальною та викликала жваве обговорення серед студентів, які ставили багато цікавих запитань та отримували ґрунтовні відповіді від доповідача, яка охоче ділилася своїми професійними знаннями.

Студенти подякували лектору за цікаву та професійну інформацію!

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт