Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

19 вересня на кафедрі екології та технологій захисту навколишнього середовища Олексій Володимирович Ангурець – депутат Дніпропетровської обласної ради, заступник директора з питань екології КП «Центр екологічного моніторингу» ДОР», директор ДОЕА «Зелений Світ / Друзі Землі України» прочитав лекцію для студентів першого курсу спеціальностей «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища» та «Біологія» в межах дисципліни «Введення в спеціальність».

Лекція стосувалася ролі фахівців природоохоронної сфери у вирішенні важливих екологічних проблем як на локальному, регіональному, так і міжнародному рівнях. Звернув увагу студентів на можливості участі у екологічних заходах, що проводяться на території нашої області, а також перспективи подальшого працевлаштування.

Олексій Володимирович підкреслив, що лише професійні екологи здатні забезпечити збереження та відтворення природних ресурсів нашої держави для майбутніх поколінь!

Тема лекції визвала жваве обговорення та значну кількість запитань, які стосувалися перспектив участі студентів у вирішенні актуальних екологічних проблем нашого регіону. Студенти подякували спікеру за насичену професійною інформацію та позитивом лекцію!

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт