Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

13 квітня 2018 року кафедру «Екології та технологій захисту навколишнього середовища» за ініціативи декана фінансово-економічного факультету Грибіненко О.М. та учителя біології Клюс Н.А. відвідали учні Дніпропетровського обласного медичного ліцею «Дніпро».

Під час візиту ліцеїсти послухали доповіді на секції №10 «Екологічні проблеми регіону» в рамках Дев’ятої Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Наукова весна», які стосувалися впливу екологічних факторів та забруднювачів на стан здоров’я населення.


Завідувач кафедри – Павличенко А.В. розповів учням про можливості навчання на трьох спеціальностях, які відкриті на кафедрі. А саме 091 «Біологія», 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Відмітив, що для вступу на ці спеціальності профільним предметом є біологія!

Ліцеїсти мали можливість ознайомитися з лабораторіями кафедри, а також послухати лекцію за фахом, яку провела доцент кафедри к.б.н. Клімкіна І.І.


Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з учнями та співробітниками Дніпропетровського обласного медичного ліцею «Дніпро».


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт