Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Всеукраїнська олімпіада

Аспірантка кафедри екології прийняла участь у Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології»

Аспірантка кафедри екології Коваленко А.А. отримала грант на участь у ХІІІ Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології», яка проходила на базі Медичного радіобіологічного наукового центру з 27 по 31 травня 2013 р. у м. Обнінськ.

В роботі школи прийняли участь понад 100 молодих студентів, аспірантів та вчених з Росії, України, Білорусії, Японії, Канади та інших країн. Для учасників школи були прочитані лекції відомих науковців з провідних наукових центрів Росії, України, Білорусії, Канади, Англії та Америки стосовно впливу іонізуючого та неіонізуючого випромінювання на живі організми та розробки реабілітаційних заходів.

Під час роботи школи було презентовано наукові та навчально-методичні здобутки науковців ДВНЗ «Національний гірничий університет» та кафедри екології. Встановлені ділові контакти дозволять в подальшому плідно співпрацювати з провідними установами Росії та Білорусії.

Після завершення школи, учасники разом з незабутніми враженнями отримали Сертифікати учасника Міжнародної молодіжної наукової школи «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології». 

Навчальний рік:
2013-2014 | 2012-2013 | 2011-2012

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт